Het aanrechtblad

Aanrechtbladen komen in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen. Van glas tot roestvrij staal tot beton tot steen; bijna ieder materiaal dat een waterdicht en onderhouds-arm oppervlak kan vormen, kan verwerkt worden tot een functioneel aanrechtblad. Omdat ieder materiaal zijn eigen specifieke voor- en nadelen heeft, kan het uitzoeken van het juiste aanrechtblad nog best een lastige opgave zijn. Als u een aanrechtblad gaat kopen, zal het gekozen materiaal voor een groot deel afhangen van zowel uw budget, het uiterlijk als de eigenschappen waar u naar op zoek bent.

Aanrechtblad materialen

Voordat u tot aanschaf overgaat, is het wijs u goed in te lezen in de verschillende materialen. Op deze manier komt u goed beslagen ten ijs en kunt u met een kritische kijk inkopen doen.

 • Granieten aanrechtblad
 • Marmeren aanrechtblad
 • RVS aanrechtblad
 • Betonnen aanrechtblad

Een vakman inschakelen

Als het ondanks het bovenstaand advies nog niet wil lukken, kan het raadzaam zijn een expert in te schakelen. Plaats op werkspot geheel gratis en vrijblijvend een klus, en de vakmannen komen naar je toe!

4 gedachten over “Het aanrechtblad”

 1. Granieten aanrechtbladen:

  Graniet is hard, krasvast, en dus buitengewoon duurzaam. Het heeft een luxe uitstraling en is tegenwoordig niet meer zo duur. In veel gevallen is het nog voordeliger dan een kunststof keukenblad uit de keukenzaak. Graniet dient wel geimpregneerd te worden, om ervoor te zorgen dat de toplaag gesloten blijft, en er geen vocht in het blad kan trekken.

  Composietsteen:

  Composietsteen bestaat voor 93% uit graniet. Hieraan worden kleurstoffen en evt andere toevoegingen toegevoegd, en wordt verbonden met Kunsthars. Hierdoor is het blad hard, krasvast dus ijzersterk, maar ook is de toplaag helemaal gesloten, waardoor deze erg onderhoudsvriendelijk is. Compsoiet is veel kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.

  Terrazzo:

  Terrazzo, ook wel Granito genoemd, is al tientalle jaren aanwezig op de markt. In feite is het een betonnen blad met stukjes marmer erin. Na polijsten en impregeneren heeft het blad zijn unieke uitstraling. Geen enkele andere materiaal benaderd de uitstraling van een Terrazo keukenblad. Terrazzo dient wel voldoende geimpregneerd te worden, om ervoor te zorgen dat de zuigende werking van het beton wordt opgeheven. Elk blad wordt uniek gegeoten, en ook de kleuren zijn dus altijd uniek!

  Beantwoorden
 2. Dear Sir or Madam,

  This is Anne from Glorious Group Co., Ltd, we are manufacturer and exporter of Chinese blue limestone (spotted bluestone), black limestone (black stone) and other China natural stone products in China.
  we can supply our limestone products with the best price, and we gurantee the first quality and in time delivery.
  Our blue limestone products include: (bluestone; Spotted bluestone) floor tiles, patio tiles, wall tiles, pond edge, swimming pond tile, border stone, wall stone, wall coping, bricks, flower pots, mailbox/letterbox, bathroom wash basin and sink, window sills, customized table set, and etc.
  If you have any enquiries please feel free to contact me.

  Best wishes,
  Anne
  Glorious Group Co., Ltd.
  Tel: 86-532-80981529 Fax: 86-532-80981530
  Website: http://www.hftindustry.com
  Email: [email protected] ; [email protected]
  Address: No. 467 Changjiang Middle Road Qingdao E&T development Zone, Qingdao, Shandong, China

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Share This